FILMAT LLUMAR ARKITEKTURALE PER XHAMA

Jeto jeten tende, puno dhe udheto me me shume komfort dhe siguri me ndihmen e filmave LLumar!

Ngjyrim xhami Makine

Filmat LLumar per xhama sigurojne nje udhetim komfort e te sigurt, si dhe nje dizenjo stili per makinen tuaj.

 

Ngjyrim xhami per shtepi

Filmat per xhama LLumar ulin ndjeshem krijimin e nxehtesise, ulin vezullimin ne te njejten kohe, mbrojne ju dhe familjen tuajprej rrezeve te rrezikshme UV si dhe demtimeve te shkaktuara prej ciflezimit te xhamit.

Instalimi i filmit per xham ne ndertese komerciale

Filmat per xhama LLumar mund te ndihmojne per te krijuar nje mjedis te kendshem pune. Duke kontrolluar diellin, filmat per xhamaLLumar ulin nxehtesine e akumuluar, ulin vezullimin shqetesues dhe mund te ndihmojne ne uljen e kostove te energjise.

Filma sigurie per xham

Filma sigurie per xham Rrisni performancen e xhamit tuaj me filmat per sigurine nga LLumar! Filmat e sigurise forcojne xhamin, e bejne me te veshtire per tu thyer, por nese

Lexo më shumë