Instalimi dhe Garancia

Filmat LLumar behen produktet me perfekte kur instalohen profesionalisht

Filmat me te mire kerkojne tekniket me te mire. Edhe filmat me cilesine me te mire nuk do te performojne mire nese nuk instalohen profesionalisht. E purpurt, me buleza dhe shkitje e filmit jane shenja te cilesise jo te mire te filmit dhe instalimit. Shperndaresit e autorizuar LLumar jane te trajnuar nga tekniket e fabrikes Eastman ne lidhje me teknologjine e duhur te instalimit. E nese trajnimi kryhet ne qendren tone speciale te trajnimit apo direkt ne vend te nje prej qindra qendrave te autorizuara ne bote, ju mund te jeni te sigurt se instaluesi LLumar ka veglat me te fundit dhe teknikat me te mira per te perfunduar instalimin tuaj.

Filmat LLumar paraqesin cilesi superiore ne ndertim dhe i pershtaten ligjeve nderkombetare dhe standarteve te testimit. Njohur per patentat e tyre per rezistence kunder gervishtjes, veshjen per rezistence kunder ndryshkut/korrozionit, filmat LLumar jane rezistente dhe virtualisht pa nevoje mirembajtje. Kjo teknologji e kohes se fundit eshte e pakrahasueshme me cdo prodhues ne industrine e filmit per xham. Qendrojme mbrapa cdo produkti LLumar me garancine e fabrikes.Pyesni perfaqesuesin per detaje dhe garancine specifike.