LLumar Shqiperi

Mesoni mbi historine e zyres se LLumar ne Shqiperi!

N&N Aluminium u themelua në Tirane ne vitin 2004. Kompania ka nje eksperience 15 vjecare ne prodhimin e produkteve te nje cilesie te larte dhe te çertifikuara sipas standarteve europiane prej alumini dhe plastike (PVC) si dyer, dritare, gabina dushi, grila etj.

Kompania tashme ka investuar në linjat automatike dhe gjysem automatike per prodhimin. Kompania ushtron aktivitetin ne nje ambient prej 525 m2 me makineri te teknologjise se fundit qe permbushin me se miri jo vetem nevojat e tregut lokal por dhe te eksportit ne vendet e EU dhe kontinentet e tjera. Eksporti i produkteve te çertifikuara te kompanisë, ze 65% te prodhimit.

N&N Aluminium duke pasur në fokus të aktivitetit te saj energjinë e pastër dhe eficencën e energjise, qe prej vitit 2015 bashkepunon me kompaninë e mirenjohur boterore LLumar.

N&N Aluminium eshte shitese dhe instaluese e autorizuar e filmave LLumar arkitekturor, sigurie dhe makinash per Shqiperine.
Kompani te njohura na kane dhene besimin e tashmë jane klientet tane kryesore.

Raiffeisen bank, Intesa Sanpaolo bank, BKT, American hospital, organizatat e UN, ambasadat, T Mobile jane disa prej kompanieve qe na kane besuar ne dhe LLumar ne efiçencen e energjise dhe filmave te sigurise.