Mbi Prodhuesin

Filmat per xhama LLumar prodhohen nga Kompania Eastman Chemical, kompani globale me specialitet ne kimi, themeluar nga George Eastman i Eastman Kodak ne vitin 1920. Eastman prodhon nje game te gjere materialesh te avancuara dhe specialitete kimike qe jane prezente ne mijera shtepi dhe produkte industriale qe njerezit perdorin cdo dite.

Marka LLumar u themelua ne Shtetete Bashkuara ne vitin 1977 dhe u perhap me vone ne tere globin.

Suport profesional

Punojme drejtpersedrejti me shume dizenjatore, prodhues dhe kliente per te krijuar produkte qe permiresojne eficensen dhe performancen exhamit. Ofrojme spektrin me te gjere te industrise se teknologjise se filmave, prodhuar ne nje mjedis teper te paster per te ofruar cilesine optimale. Specialistet tane mund t’iu asistojne per te zgjedhur filmin me te mire per xhamat dhe mund te vleresojne kursimet e mundshme, kthimin e investimit dhe uljen e CO2O

Me rrjetin tone te instaluesve te certifikuar mundt’iu ndihmojme me sherbime instalimi profesionale