Blloko rrezet e Demshme UV

Ne 10 vite, numri i pacienteve me melanome perafersisht eshte dyfishuar, per shkak te ndryshimeve te konditave mjedisore, dhe zakoneve te nxirjes ne plazh. Melanoma eshte nje prej llojeve te kancerit me te rrezikshem dhe shkaktohet prej rrezatimit UV. Femijet kane riskun me te madh pasi jane me teper sensitive ndaj rrezeve UV. Mbroni familjen tuaj nga rrezet e demshme!

Luftoni kunder rrezeve te demshme nepermjet filmave LLumar per makine dhe arkitekturore!