Film per xhama makine LLumar

Ngjyrimi i xhamave te makines eshte nje flete e forte poliester e laminuar trajtuar ne menyra te ndryshme per te permiresuar pamjen dhe performancen e dritareve ekzistuese. Njera ane ka veshje gervisht-mbrojtese dhe ana tjeter ka adeziv i cili lidhet me siperfaqen e xhamit.

Energjia e diellit perbehet nga rrezet ultraviolet, drita e dukshme dhe rrezatimi i afert i rrezeve infrared; filmat tane te teknologjise se larte me qartesi teper te qarte optike jane ndertuar me qellim rregullimin ne menyre te pavarur te ketyre tre bandave energjie me qellim pershtatesine sipas nevojave te konsumatorit.