LLumar Helios THE80

Shikoni kete video per te kuptuar cfare mund te beje filmi LLumar Helios i vendosur ne xham. Ndihmon per te kursyer parate ne ftohje dhe per te krijuar nje mjedis komfort. Megjithese pothuajse nuk e shikoni produktin per shkak te transparences (ne kete rast THE 80 BL ER HPR) mbron ne menyre te habitshme nga nxehtesia e diellit.