Të reja

Mesoni mbi lajmet e fundit mbi LLumar dhe industrine e Filmit per Xham.

Raste Studimesh dhe Referenca

LLumar eshte nje prej markave me te kerkuara ne bote per film makinash dhe arkitektural. 60 vite eksperience me ekspertize profesionale.

Instalimi dhe Garancia

Ngjyrimi i xhamave me LLumar instalohet profesionalisht prej teknikeve te trajnuar dhe te gjithe produktet mbeshteten prejgarancise se prodhuesit.

LLumar Shqiperi

Mesoni mbi historine e LLumar Shqiperi, etapat e zhvillimit te kompanise tone!