Al-Faisilya

Riyadh, Saudi Arabia

Nje kompani komunikimi interneti ne Riyadh Kulla Al-Faisilya kishte nje dhome serveri e cila vuante nga nje nxehje intensive dhe shkelqimi verbues prej dritareve. Serverat kompjuterike jane shume te shtrenjte dhe teper te rendesishem si dhe jane shume te ndjeshem ndaj temperaturave te larta. Duhet te mbahen ne nje mjedis me kontroll klime me qellim te fuknsionojne efektivisht. Kompani te medha vareshin vecanerisht nga ky server.

Inxhinieri i teknologjise se kompanise, Vick Serabio u konsultua me LLumar per te gjetur filmin e duhur per dhomen. Sebashku vendosen kombinimin e filmave premium reflektive per xhama LLumar R-20 SR CDF dhe filmin dekorativ LLumar NRM PS2. Te dy te kombinuar per te ofruar kthim mbrapsht me shume se 79% te energjise solare dhe bllokimin me shume se 99% te rrezeve te demshme ultraviolet.

Pas instalimit, Serabio tha qe filmat LLumar po japin bernefitet e premtuara dhe kontrollin klimaterik te nevojshem per te mbajtur serverin e kompanise ne kondita te mira pune.