Kulla AVANI Harbour View dhe Hoteli

Hai Phong – Vietnam

Kulla AVANI Harbour View dhe Hoteli ndodhen ne qyetetin vietnamez: Hai Phong. Kulla eshte nje ndertese zyrtare, ndersa hoteli ka 122 dhoma luksi. Filmi reflektiv per xham i LLumar R-20 SR CDF u dha te dy ndertesave nje kthim te menjehershem te investimit.

Se pari siperfaqja e jashtme reflektive e filmit transformoi pamjen e ndertesave me nje imazh prestigjioz.
Se dyti me 79% te kthimit mbrapsht te energjise diellore, kostot e ftohjes jane ulur dhe komforti i perdoruesve u rrit ndjeshem.
Se treti, mobilimi tashme eshte i mbrojtur nga rrezet e demshme ultraviolet, shkaktari kryesor i zverdhjes e venitjes.

Hoteli eshte 40% me i fresket me instalimin e filmit dhe me nje ulje vezullimi verbues ne 82% ne kulle, punonjesit qendrojne prane dritareve duke perjetuar me pak lodhje sysh gjate punes ne kompjuter. Filmi gjithashtu krijoi, nje pamje te re me prestigjioze per te dy ndertesat.