Raiffeisen Bank

Shqipëri

Pas gjigandit Telekom Albania, nje kompani tjeter nderkombetare besoi ne produktet tona. Me krenari filtrat per mbrojtje ndaj nxehtesise LLumar po instalohen ne zyrat e deget e Raiffeisen bank duke kontribuar ne menyre thelbesore ne: Eficencen e energjise dhe bashkimin ne luften kunder ngrohjes globale. Komforti per punonjesit dhe klientet eshte pjese e Pergjegjesise Sociale te Korporatave. E dini qe me nje filter te jashtem mund te arrijme mbi 7 grade diference dhe kete mund ta demonstrojme para jush?