Spitali hauaian Kona Community

Kealakekua – Hawaii

Spitali hauaian Kona Community u perball me probleme te medha financiare per shkak te rritjeve te shpejta lidhur me energjine dhe buxhetin e kufizuar. Spitali kishte nevoje per nje implementim te perballueshem financiarisht, qe mund te sillte si kthim te shpejte te kursimit ndaj energjise.

Per rekomandimin e NORESCO ata aplikuan filmin reflektiv per kontroll te diellit LLumar R-20 SR PS4 per tere dritaret e tyre perimetrale. Me uljen gjate veres te nxehtesise 75%, filmi per kontroll te diellit LLumar siguroi kursimin e energjise se kerkuar dhe ofroi gjithashtu nje permiresim te komfortit tek perdoruesit e godines dhe uli vezullimin shqetesues.

Fale permiresimit te eficenses se energjise, projekti shleu pagesen e investimit ne me pak se tre vjet.